fbpx

Fém kerti bútor

SPARTAN fém kerti bútor szett 12 ülőhely

Családi-, baráti összejövetelek a teraszon, ahol mindenki kényelmesen elfér. Az egyedi tervezésű és saját gyártású fém kertibútorokat az emlékezetes találkozások jegyében alkotjuk meg. A Spartan fém kertibútor exkluzív formavilága mindig magára vonzza a figyelmet, a kényelmes és nagyméretű ülőfelületek pedig egy nagyobb társaság komfortját is a maximumra emelik. Ez a tűzteres kerti szett a kényelmes és a modern stílus tökéletes kombinációja. Különleges megjelenése eleganciát, stílust és funkcionalitást kölcsönöz bármely kültéri helyiségnek.

Kerti fotel és ülőgarnitúra

Tágas, mély ülőfelületű bútorainkat a hagyományos kültéri fotelekkel és ülőgarnitúrákkal ellentétben úgy alakítottuk ki, hogy az egyész társaság kényelmesen elférjen. Magas minőségű szénacélból, precíz megmunkálással készülnek a fém kerti bútorok. A prémium minőségű anyagfelhasználásnak és megmunkálásnak köszönhetően a termékek kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nagy teherbírásúak és rendkívül hosszú élettartammal bírnak.

Fém Kerti Bútor GEM

Fotel szélessége: 1300mm

Mélység: 800mm

Magasság: 600mm

Közepes kanapé szélesség: 2500mm

Mélység: 800mm

Magasság: 600mm

Nagy kanapé: 3500mm

Mélység: 800mm

Magasság: 600mm

Tűzteres asztal

A fém kertibútorunk középpontja az asztal, mely egy beépített tűztérrel rendelkezik. Egy elem, ami maximálisan hozzájárul a hangulat fokozásához. A tűzet egy beépített propán gázpalack biztosítja. A lángnak intenzitásától függően 4-5 óra az égési ideje. Az asztal alapja fémből készül amit egy kerámia lappal kombináltunk, így még több hely marad a koktélok és az italok elhelyezésére. A tűzteret egy  szinterezett, lézervágott alumínium lemez veszi körül,  a tökéletes biztonságot pedig  hőálló, edzett üvegfal biztosítja, így Ön és családja, illetve barátai  100%-os biztonságban tölthetnek el meghitt, kellemes estéket a csillagok alatt.

IMG-025a76b6dd8ac48106b28ce711fabd8d-V

A tűzteres kerti bútor szett ára: 3.500.000 Ft

DIAMOND tűzteres asztal

Legújabb fém kerti asztalunk a DIAMOND tűzteres asztal. Különleges, rendkívül elegáns formát kapott, középen arany színű betéttel. Különlegessége, hogy a tűztér mozgatható. A DIAMOND asztal  beépített tűztérrel rendelkezik, melyet bioethalonnal gyújthat be. A tűzteret egy  szinterezett, lézervágott alumínium lemez veszi körül,  a tökéletes biztonságot pedig  hőálló, edzett üvegfal biztosítja, így a társaság minden tagja teljes biztonságban tölthetnek el meghitt, kellemes estéket a csillagok alatt.

Diamond tűzteres fém kerti asztal

DIAMOND tűzteres asztal ára: 750.000 Ft

DIAMOND tűzteres asztal mérete: 1555 mm x 720mm x 465mm

Fém kerti étkező garnitúra

Kellemes nyári reggelik, vacsorák a teraszon a család és a barátok körében. Egyedi tervezésű, saját gyártású kerti étkező garnitúránkránkat a letisztult megjelenés, időtállóság és személyre szabhatóság jellemzi. A kerti étkező szett asztallal, székekkel és padokkal teljes mérkékben saját igényeire szabható - legyen az kárpit szín, váz szín, bútorlap, asztal mérete és ülőhelyek száma. Az értkező szett megálmodásakor a legmagasabb minőséget tartottuk szem előtt mind az alapanyagok és a megmunkálás során is. A bútor vázszerkezete szénacélból, a kárpit erős, víztaszító anyagból készül. Különleges megjelenése eleganciát, stílust és funkcionalitást kölcsönöz bármely kültéri helyiségnek.

Üveg vagy fa pulttal is elérhető

180 cm-es asztallal: 1.000.000 Ft, 200 cm-es asztallal 1.100.000 Ft, 220 cm-es asztallal 1.200.000 Ft

Kérdése van? AJánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készségesen segítenek és mihamarabb válaszolnak.