fbpx

Kapu, kerítés

IMG-b9a8d11e93ac7f1eba99b864a549536f-V

Cégünk az Önök igényeinek megfelelően minőségi, precíz tervezésű úszókapuk, tolókapuk, szárnyaskapuk, kerítéselemek, korlátok, kültéri egységek tartószerkezeteit és egyéb vasszerkezetek gyártását is vállalja.

A saját tervezésű és gyártású úszókapuk, tolókapuk, kerítések és vasszerkezetek magas minőségű szénacél anyagból készülnek. A prémium minőségű anyagfelhasználásnak és megmunkálásnak köszönhetően a termékek kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak és rendkívül hosszú élettartammal bírnak.

Fémtermékeink saját tervezésűek, a legújabb trendeknek megfelelően alkotjuk meg a megrendelőnk igényivel ötvözve. A tervezést megelőzően egyeztetünk ügyfelünkkel a paraméterekről és a dizájn elképzelésről, amit a tervezés követ. A látványtervek és az ajánlat elfogadása után kezdjük meg a gyártást.

Az egyedi tervezés mellett standard kapu és kerítés vázak gyártásával is foglalkozunk, melyek több méretben készülnek.

Ajánlatkéréstől az átadásig

1. Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a weboldalunkon található űrlapon keresztül vagy emailben.

2. Egyeztetés

Az ajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről, pontosítjuk az elképzeléseit és árajánlatot küldünk.

3. Gyártás

Az ajánlat és a tervek elfogadása után elkezdjük a gyártást.

4. kiszállítás

A termék elkészülését követően kiszállítjuk a megrendelését Magyarország egész területén.

Úszókapu

Az úszókapu kis helyigényű, praktikus kivitelezésű elem, ha udvarában nincs elegendő hely a hagyományos szárnyas kapunak.  Az úszókapu legnagyobb előnye, hogy görgői zárt rendeszeben mozognak, melynek köszönhetően az időjárási változások nincsenek kihatással a kapu mozgathatóságára. A sín és a görgők nem a talajon helyezkednek el, így egyenletlen talaj esetén is akadálymentesen mozoghat a kapu. Az úszókapunak kis mélységű a helyigénye, viszont hosszabb/szélesebb tér szükséges a használatához.

20210509_132005

Tolókapu

A tolókapu kiváló megoldás görgők segítségével oldalirányba mozgatható. A görgők egy talajra szerelt sínen mozognak, ennek következtében kizárólag egyenletes talajon telepíthető. A tolókapu előnye, hogy nem igényel akkora teret, mint egy szárnyas kapu, így korlátozott hellyel rendelkező ingatlan esetén az egyik legjobb választás.

tolókapu

Szárnyas kapu

A szárnyas kapu egy hagyományos megoldás, mely nagyobb mélységű szabad tér esetén praktikusan telepíthető és használható. Az úszó- és tolókapuval ellentétben nincs szükség szélesebb helyre, mint maga a kapu mérete. Szárnyai befele nyílnak, melynek biztosítani kell elég szabad teret az udvarban. A szárnyas kapu nem érintkezik közvetlenül a talajjal, így akár egyenletlen talaj felületű helyen is egyszerűen telepíthető.

szárnyas-kapu

Kerítés elem

A kerítés minden ingatlan meghatározó része funkcióját és megjelenését tekintve is. Fontos, hogy erős, masszív kerítéssel, kerítés elemekkel lássa el ingatlanját. Biztonság és időjárás szempontból elengedhetetlen a megfelelő minőségű alapanyagból, kiváló megmunkálással készült szerkezet. A kerítés funkciója mellett a dizájn is fontos szerepet kap, hisz ez az elem kelti az első benyomást, ha egy ingatlanra tekint. Egyedi tervezésű, modern megjelenésű kerítéseket, kerítés elemeket gyártunk, melyek akár teljesen az ügyfél igényeire szabhatók.

kerítés elem

Ajánlatkérés

További munkáink

Kérdése van? AJánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készségesen segítenek és mihamarabb válaszolnak.